23 Mayıs 2013 Perşembe

VESTEL QUADRO QVX Multi Klima 24000 BTU(12+12)-Bej


Üstün teknoloji, mükemmel tasarımla buluştu.
İnsanlar bir klimadan neler bekler?” sorusunu kendimize sorduk ve Vestel Quadro Serisi’ni ürettik.

Önce dış tasarımından başladık. Quadro’yu duvarınıza yerleştireceğiniz şık bir sanat eseri olarak gördük ve buna göre tasarladık. Bulunduğu ortamın her köşesini ısıtan/soğutan 3 farklı yönden hava üfleme özelliğini kullandık. Stressiz ve ferah bir yaşam alanı yaratmak için negatif iyonların, havadaki toz, polen ve negatif elektriği yakalama özelliğinden faydalandık. Son olarak da üçlü filtreleme sistemiyle, ortamı alerjen, bakteri ve virüslerden arındırdık. Kısacası sizin için dört dörtlük bir klima yarattık.
Klimanızı yakından tanıyın
Multisplit klimaTek bir dış üniteden beslenen iki farklı iç ünite sayesinde klimanızdan gelen konforu farklı odalarda kullanabilirsiniz.
 
3D Cooling Teknolojisi3 farklı yönden hava üfleyerek bulunduğu ortamı “dört köşe” ısıtabilen/soğutabilen, keyfinizi de dörde katlayan bir özelliktir.
 
I Feel TeknolojisiOda sıcaklığını, kumanda üzerindeki sensörlerden ayarlar. Böylece klimanın olduğu yerdeki değil, sizin bulunduğunuz yerdeki koşullara göre vücudunuzun ihtiyacı olan ideal sıcaklığa kolayca ulaşır.
 
Negatif İyon TeknolojisiSaniyede ortama yaydığı 1.3 milyar negatif iyon sayesinde, hem negatif elektriği, hem de üzerinizdeki stresi anında alır. İyonlar yakaladıkları toz ve bakteri gibi kirleticileri havadan arındırır, geriye doğadan gelen ferah bir esinti bırakır. 

DİĞER ÖZELLİKLER İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ;



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder