24 Ekim 2012 Çarşamba

Vestel 46PF7117B 46'' SMART LED TV

                                           Vestel 46PF7117B 46'' SMART LED TV

Televizyon kavramını yeniden tanımlayan geleceğin teknolojisi, Vestel Smart TV serisinde. Standart bir televizyon içeriğinin ötesinde, birbirinden farklı alternatifler sunan bu akıllı televizyon, evde geçirdiğiniz zamanı keyifli seçeneklerle çok daha eğlenceli hale getiriyor. Televizyonların en akıllısı, Vestel Smart TV ile geleceğin televizyon anlayışı şimdiden evinizde.

Full HD

Aynı ekran boyutlarında daha sık yerleştirilmiş piksellerle görüntü kalitesini 2 kat arttırarak, mükemmel canlı renkler ve derinlik kazandıran detay algılama özelliği ile seyir keyfi yaşamanızı sağlar.

Super Motion Rate 400 Hz

Üstün panel yenileme hızı ve arka plan aydınlatmasını, gelişmiş Pixellence teknolojisi ile birleştiren Super Motion Rate (SMR), hareketli görüntü performansında mükemmel iyileştirme sağlar.

Vestel Smart Centre

DLNA uyumlu akıllı telefon, PC, tablet gibi dijital cihazlardaki içeriklerinize, Vestel Smart Centre sayesinde televizyonunuzdan erişebilirsiniz.

WIFI Ready

Vestel Smart TV’leriniz ile birlikte hediye edilen USB Dongle kullanılarak, ev ağınıza bağlanarak, kablosuz internetin keyfini çıkarın.

Entegre HD Uydu Alıcısı

Entegre HD uydu alıcısı sayesinde, dijital uydu yayınlarını; ekstra cihaza ihtiyaç duymadan, doğrudan alabilmeye olanak tanır. Böylece ekstra kutu, kumanda ve kablo kullanımına ihtiyaç kalmaz.
USB
USB girişine bağlayacağınız USB kalem hafıza – flash bellek sayesinde resim-müzik-video dosyalarınıza tak-çalıştır özelliği ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kullanımı çok kolay menü sayesinde filmleri ileri-geri sarabilir, durdurabilirsiniz. Resimlerinizi televizyonda görüntüleyebilir, çektiğiniz videoları izleyebilirsiniz.

HDMI Bağlantısı

4 HDMI girişi sayesinde, HDMI arabirimine sahip diğer ürünlerinizi televizyonunuza aynı anda kolaylıkla bağlayabilirsiniz.

Pixellence

4 iyileştirici özellik, görüntü ekranda oluşmadan önce piksellere giden bilgileri algılar, analiz eder ve en ideal seviyeye çıkardıktan sonra piksellere göndererek, daha canlı, daha net ve gerçeğe en yakın görüntüyü size sunar.

Ultra Dynamic Contrast

En açık renk ile en koyu renk arasındaki farkı üstün LED teknolojisi sayesinde maksimum değere çıkaran Vestel LED TV’lerde karanlık sahneleri bile daha net ve canlı izleme keyfi sizi bekliyor. Ultra Dynamic Kontrast ile Super Dynamic Kontrast’a göre çok daha yüksek kontrast değerleri elde edilmektedir.

Comon Interface Plus

Bu özellik sayesinde, Common Interface kartlar ile operatör yayınlarını herhangi bir DVB cihazına ihtiyaç olmadan izleyebilirsiniz.

PVR Ready

Dijital televizyon yayınlarını, televizyona bağlayacağınız tek bir USB üzerinden belleğe kaydedip, dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

Dokunmatik Tuş Takımı

TV üzerindeki dokunmatik yüzey sayesinde; açma kapama ses azaltma-artırma gibi temel fonksiyonları kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Enerji Seviyesi

Tüm elektronik ürünler bekleme konumda enerji tüketirler. Çevreci teknolojisi sayesinde yeni nesil Vestel televizyonlar, bekleme modunda 3 Watt yerine sadece 1 Watt güç tüketmektedir.
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder