22 Ekim 2012 Pazartesi

VESTEL SATELLİTE 42PF5040 42" LCD TV

                                      VESTEL SATELLİTE 42PF5040 42" LCD TV

Dahili HD uydu alıcısı sayesinde ayrı bir dijital uydu alıcıya ihtiyaç duymayan Satellite Serisi, ekstra kablo, kutu ve kumanda kullanmadan HD kalitesinde yayın almanıza olanak sağlar. Digitürk, D-Smart gibi içerik sağlayıcılar ile bütünleşik oluşturulan ürünler ve HD uydu alıcısını içinde barındıran LCD TV gibi farklı çözümler bu seri ile sizlerle buluşuyor.

Full HD

1920 x 1080 FULL HD çözünürlük sayesinde diğer LCD TV lere göre çok daha pürüzsüz, daha canlı, daha net görüntü deneyimi yaşayacaksınız.

USB

USB girişine bağlayacağınız USB kalem hafıza – flash bellek sayesinde resim-müzik-video dosyalarınıza tak-çalıştır özelliği ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kullanımı çok kolay menü sayesinde filmleri ileri-geri sarabilir, durdurabilirsiniz. Resimlerinizi televizyonda görüntüleyebilir, çektiğiniz videoları izleyebilirsiniz.

HDMI Bağlantısı

2 adet HDMI girişi sayesinde, HDMI arabirimine sahip diğer ürünlerinizi televizyonunuza aynı anda kolaylıkla bağlayabilirsiniz.

PC Girişi

PC girişi sayesinde televizyonunuzu aynı zamanda bilgisayar monitörü olarak da kullanabilirsiniz.

Entegre HD Uydu Alıcısı

Entegre HD uydu alıcısı sayesinde, dijital uydu yayınlarını; ekstra cihaza ihtiyaç duymadan, doğrudan alabilmeye olanak tanır. Böylece ekstra kutu, kumanda ve kablo kullanımına ihtiyaç kalmaz.

Comon Interface Plus

Bu özellik sayesinde, Common Interface kartlar ile operatör yayınlarını herhangi bir DVB cihazına ihtiyaç olmadan izleyebilirsiniz.

Dokunmatik Tuş Takımı

Yeni nesil LCD TV’lerimizin üzerindeki dokunmatik yüzey sayesinde; açma kapama ses azaltma-artırma gibi temel fonksiyonları kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Enerji Seviyesi

Tüm elektronik ürünler kapalı konumda enerji tüketirler. Çevreci teknolojisi sayesinde yeni nesil Vestel televizyonlar, bekleme modunda 3 Watt yerine sadece 1 Watt güç tüketmektedir
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder