2 Kasım 2012 Cuma

ebeyaz.com'da AYIN ÜRÜNÜNÜ KAÇIRMAYIN !

                                              VESTEL CMH - XL 7510 TE Çamaşır Makinesi

Hızlı Seri

Vestel Hızlı Seri Çamaşır Makineleri hayatın hızını yakalamaya yönelik yenilikçi fikirlerle donatıldı. Zaman Tasarrufu sağlayan çözümleri , göz kamaştıran tasarımlarıyla buluşturan Hızlı Seri Çamaşır Makineleriyle zamanınız size kalsın.

A++Enerji Sınıfı

A Enerji Sınıfından da düşük enerji harcayarak hem doğayı hem de bütçenizi korur.

Thermo Kazan Teknolojisi

Vestel Thermo kazan diğer kazanlara göre faydası, ısı yalıtımı sağlaması ve kazan içindeki sıcaklığı daha uzun süre sabit tutmasıdır.

Diğer kazanlar içerideki ısıyı dışarı vererek kaybederken, Thermo kazan ısıyı koruyarak enerji tasarrufu sağlamaktadır.

Süper Hızlı 15 Dakika Yıkama Programı

Çamaşır makineniz süper hızlı15 dakika yıkama programıyla henüz ilk yıkadıklarınızı asmadan ikinci yıkamayı bitirir. 2 kilogramlık yıkamalar için geçerli olan ve süper hızlı yıkayan program, az kirli çamaşırlarınızı kısa sürede temizleme kolaylığı sağlar.

LCD Gösterge

Geniş ve şık LCD gösterge çamaşır makinenizin kullanımını daha da kolaylaştırır.

Göstergede seçtiğiniz programın derecesi, sıkma devri, süresi, yıkama ek fonksiyonu gibi detayları rahatlıkla görebilirsiniz. Ayrıca LCD gösterge çamaşır makinenizin kapısının tam kapanmadığı durumlarda da sizi uyarır.

Günlük 60 Dakika / 60 °C Yıkama Programı

Az kirli çamaşırlarınızı sadece 60 dakika gibi kısa sürede 60 °C’de yıkamanızı sağlar. En kısa sürede mükemmel sonuçlar sağlayan program hem ekonomik hem de hızlıdır.

Zaman Erteleme Fonksiyonu

Çamaşır makinenizi hayatınıza göre programlar. Makinenizin çalışmasını dilediğiniz zamana göre ayarlayabilirsiniz. Dilerseniz programı erteler, makinenizi belirlediğiniz zaman çalıştırabilirsiniz. Yani siz çamaşır makinenize göre değil, o size göre program yapar.

Kolay Ütüleme / Kırışık Azaltma Fonksiyonu

Kolay ütüleme / kırışık azaltma fonksiyonuyla çamaşırlarınız kırışmadan yıkanır; ütü sırasında daha az zaman ve enerji harcarsınız. Sadece tek tuşla çamaşırlarınız daha hassas yıkanır ve sıkılır. Böylece ütü için çok zaman harcamanıza gerek kalmaz.

Dengesiz Yük Kontrol Sistemi

Makinenizde bulunan dengesiz yükleri kontrol eden sistem, tambur içindeki dengesiz yük seviyesine göre sıkma devrinin değiştirilmesini sağlar. Böylece makinenin sarsılmasını engelleyerek sessiz yıkama gerçekleştirir.

Geniş Kapı

Geniş kapısı ve geniş yükleme ağzıyla büyük hacimli çamaşırları bile kolayca yükleyip boşaltabilirsiniz.

Çocuk Kilidi

Makinenizde bulunan çocuk kilidi, seçilen programın ve fonksiyonların çocuklar tarafından değiştirilmesini önler.
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder