27 Şubat 2013 Çarşamba

SAMSUNG ECO BUBBLE TEKNOLOJİSİ







Samsung Eco Bubble ile deterjan kalıntısına son!

Samsung’un benzersiz köpük üretme sistemine sahip Eco Bubble çamaşır makinesi, giysilerinize daha hızlı ve etkin nüfuz ederek temizlik sağlarken, deterjanı özel jeneratöründe su ve hava ile çözerek kıyafetlerinizin üzerinde deterjan kalıntısı bırakmıyor.

Böylece özellikle koyu renk çamaşırlar üzerinde rahatsız edici bir görüntüye neden olan bu deterjan lekelerinden çamaşırlarınızı arındırmak için siz de tekrar tekrar durulama yapmak zorunda kalmıyorsunuz.

Deterjanın tamamen ve etkin bir şekilde çözülmesi için özel bir jeneratör kullanan Samsung Eco Bubble çamaşır makinesi, yıkama işlemine başlarken deterjanı hava ve su ile birlikte bu jeneratörün içinde köpürterek çamaşırlara normal deterjanlı sudan 40 kat daha hızlı ve derinlemesine nüfuz ediyor. Bunun yanı sıra, oluşturduğu köpük ile giysilerin üzerinde deterjan artığı bırakmıyor, kolayca durulama yapıyor. Samsung Eco Bubble’ın bu özelliği sayesinde kıyafetlerinizi tekrar durulamak zorunda kalmayarak ömürlerini uzatırken cildinizi de detarjanın zararlı etkilerinden koruyorsunuz. Ayrıca fazladan su ve enerji tüketimi de yapmamış oluyorsunuz.

A+++ Enerji sınıfında bulunan yeni Samsung Eco Bubble, dünyanın en az enerji tüketen çamaşır makinesi olma özelliğine de sahip. Klasik çamaşır makineleri, çamaşırlarınızı sıcak suda yıkarken, yeni Samsung Eco Bubble çamaşır makinesi, üstün köpük teknolojisi sayesinde suyu ısıtmaya ihtiyaç duymadan 15 derecelik soğuk suda çamaşırlarınızı mükemmel yıkıyor ve böylelikle enerji tüketimini yüzde 70’e kadar azaltıyor. Bu teknolojinin sonucu olarak Eco Bubble, bir çamaşır makinesi için dünyadaki en yüksek  performans olan A+++ enerji performansı ile de ödüllendirildi.

Akıllı ve şık tasarım...

Zarif ve ergonomik dizaynı ve ileri teknolojisi ile yeni Samsung Eco Bubble çamaşır makinesi, istediğiniz programı yumuşak bir dokunuşla seçebileceğiniz JogDial tuş takımı, büyük LED ekranı ve geniş krom kapağı ile kullanıcılarına enerji tasarrufunun ve şık tasarımın mükemmel uyumunu sunuyor.

Samsung’un tasarım harikası Elmas Kazan’ın, geleneksel kazanlara göre delikleri yüzde 75 daha küçük ve elmas şeklinde olduğundan, kıyafetlerinizi etkili bir şekilde yıkarken, yüksek devirde bile kazan deliklerine sıkışma riskini ortadan kaldırıyor.
 
Normal çamaşır makinelerine göre yüzde 20 daha büyük bir kapağa sahip Eco Bubble, sadece 15 dakikalık hızlı yıkama programı ile de kullanıcılara kusursuz yıkama deneyimi sunuyor. Ayrıca Su Güvenlik Sistemi, herhangi bir sızıntı halinde otomatik olarak suyu kesiyor ve çamaşır makinesini kapatıyor. Eco Drum tasarımı sayesinde çamaşırlarda deterjan kalıntısı oluşumunu önleyen Samsung Eco Bubble ile çamaşırlarınızı tekrar durulama derdinden kurtulacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder