15 Şubat 2013 Cuma

VESTEL BZP-XL3303 WH A+ NO FROST BUZDOLABI


Enerji Sınıfı: A+, Soğutucu Brüt Hacmi (lt): 400, Toplam Brüt Hacim (lt): 530, Ürün Rengi: Beyaz, MultiFlow Soğutma Sistemi: Var, 0°C (Kahvaltılık) Bölmesi: Var, Hızlı Dondurucu Bölme: Var
Vestel No-Frost buzdolabı 70 cm genişlikte maximum kullanım alanı sunuyor. Soğutucu bölme raf aralarında yer alan yuvarlak LED aydınlatmalar ile buzdolabınızda homojen bir aydınlatmaya sahip olabilirsiniz. Dilediğiniz kadar ürünü soğutucu bölmeye yerleştirin ve arkada yer alan ürünü rahatça bulabilmenin keyfini çıkarın.
Dondurucuya yerleştireceğiniz yeni ürünlerinizi öncelikli olarak hızlı dondurucu bölmede soğutarak, dondurucuda yer alan diğer ürünleriniz ile ısı kaybını engellemiş olursunuz. Dondurucu bölmede yer alan LED aydınlatmalar ile bu işlem artık daha da kolay. 0°C bölmesini ise dondurucudan çıkarttığınız gıdaların çözülmesi için kullanabilirsiniz. Böylece, sağlık bir şekilde gıdanızın çözülmesini sağlamış olursunuz. Buna ek olarak, 1-2 gün içerisinde tüketeceğiniz et ve balık gibi hassas gıdalarınızı bu bölmede muhafaza ederek uzun süre taze kalmasını sağlayabilirsiniz. Dondurucu bölmede yer alan buzmatik sayesinden ise, buzunuz sizin için her zaman hazır. Buzdolabınızın elektronik panelden üzerinden kontrol edebileceğiniz Tatil modu, Ekonomi modu ve Hızlı Soğutma- Dondurma Modu ile tasarruf etmenin tadını çıkarın.
A+ ENERJİ SINIFI
Vestel buzdolapları, A+ enerji sınıfı performansı ile maksimum soğutmayı minimum enerji tüketerek sağlar. Hem çevreye hem de bütçenize dost buzdolapları ile daha etkili ve hızlı soğutmaya en tasarruflu şekilde ulaşabilirsiniz.



DİĞER ÖZELLİKLER İÇİN TIKLAYINIZ;



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder