5 Haziran 2013 Çarşamba

VESTEL SMART TV 42PF7017B 42'' LED TV - DAHİLİ UYDU ALICILI 106 EKRAN

Televizyon kavramını yeniden tanımlayan geleceğin teknolojisi, Vestel Smart TV serisinde. Standart bir televizyon içeriğinin ötesinde, birbirinden farklı alternatifler sunan bu akıllı televizyon, evde geçirdiğiniz zamanı keyifli seçeneklerle çok daha eğlenceli hale getiriyor. Televizyonların en akıllısı, Vestel Smart TV ile geleceğin televizyon anlayışı şimdiden evinizde.

Full HD

Aynı ekran boyutlarında daha sık yerleştirilmiş piksellerle görüntü kalitesini 2 kat arttırarak, mükemmel canlı renkler ve derinlik kazandıran detay algılama özelliği ile seyir keyfi yaşamanızı sağlar.

Super Motion Rate 400 Hz

Üstün panel yenileme hızı ve arka plan aydınlatmasını, gelişmiş Pixellence teknolojisi ile birleştiren Super Motion Rate (SMR), hareketli görüntü performansında mükemmel iyileştirme sağlar.

Vestel Smart Centre

DLNA uyumlu akıllı telefon, PC, tablet gibi dijital cihazlardaki içeriklerinize, Vestel Smart Centre sayesinde televizyonunuzdan erişebilirsiniz.

WIFI Ready

Vestel Smart TV’leriniz ile birlikte hediye edilen USB Dongle kullanılarak, ev ağınıza bağlanarak, kablosuz internetin keyfini çıkarın.


DİĞER ÖZELLİKLER İÇİN TIKLAYINIZ;
VESTEL SMART TV 42PF7017B 42'' LED TV



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder