12 Ekim 2013 Cumartesi

FAKİR Starky Eco Power Toz Torbasız Dik Elektrikli Süpürge(Aynı Gün Kargo)

Güçlü ve pratik!

Toz torbası gerektirmeyen dik kuru vakum süpürgesi Starky, tutma sapı ve pedallı yer aparatı çıkartıldığında el süpürgesi olarak da kullanılabiliyor.

Yıkanabilir Hepa 10 filtresi sizi evdeki allerjenlerden korurken, ayarlanabilir vakum gücü sayesinde istediğiniz yeri kolaylıkla süpürebilirsiniz. 6 metre kablo uzunluğu, toz torbası gerektirmemesi, hafifliği ve düşük enerji tüketimi ile evinizin göz bebeği olmaya aday.



Eco Power motor: Elektrikli süpürgenizin minimum enerjiyle maksimum güçte çalışmasını sağlar. Enerji tasarruflu, doğa dostudur. Starky, 800 watt enerji harcayarak 1600 watt'lık vakum gücü sağlıyor.


(High Efficiency Particulate Airfilter) HEPA filtreler havada bulunan yüksek miktarda alerjik astım gibi solunum hastalıklarına yol açan toz akarlarını yakalayabilen ve hapseden filtrelere verilen isimdir. Bu filtre havayı virüs, solunabilir toz, ev tozu akarları, polen ve duman partiküllerinden temizlemekle kalmaz, havayı asbest, bakteri, çeşitli toksit tozlardan ve aeosollerden de korur. Yapısı itibariyle havadaki toz zerrelerini 0.03 mikron ölçüsüne kadar yakalayabilme özelliğine sahiptir. 


DİĞER ÖZELLİKLER İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ;
FAKİR Starky Eco Power Toz Torbasız Dik Elektrikli Süpürge(Aynı Gün Kargo)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder