16 Aralık 2013 Pazartesi

FAKİR LS 2400 ESTOVE Konveksiyonel Elektrikli Isıtıcı(Aynı Gün Kargo)

Isınmada Devrim: Nano-Bor Teknolojili LS Estove 2400

2400 watt gücünde olan LS Estove 2400; Nano-Bor teknolojisi kullanılarak üretildi. Isıtıcı dünyasında ilk olarak kullanılan bor, diğer teknolojilere göre pek çok avantaj sağlıyor.

Enerji Tasarrufu
Bor, Isıyı iletme konusunda oldukça hızlı ama ısıyı kaybetme konusunda oldukça yavaş bir maden. Yani hızlı ısınıp geç soğuyor. Nano-Bor teknolojisiyle üretilen Fakir LS Estove 2400 bu özelliği sayesinde oldukça verimli çalışıyor. Size hem sıcak bir ortam sunuyor hem de enerji tasarrufu yapmanızı sağlıyor.

Fakir LS Estove 2400, ısıyı direkt üzerinize vermek yerine ortama dağıtıyor. Böylece soğuk bir ortamda sadece kendinizi ısıtmak yerine tüm ortamı ısıtarak çok daha fazla verim alabiliyorsunuz.

Güvenlik
Fakir LS Estove 2000, kullanım sırasında herhangi bir sebepten devrilebilir. Böyle bir durumda devrilmeye karşı devre kesici sistem derhal devreye giriyor ve Fakir LS Estove’un çalışmasını hemen durduruyor. Uzun süreli kullanımlarda ya da Fakir LS Estove’u çalışır durumda unuttuğunuzda ise aşırı ısınma emniyet sistemi devreye giriyor ve cihaz otomatik olarak kapanıyor.  

DİĞER ÖZELLİKLER İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ;







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder