5 Mart 2014 Çarşamba

Dünyanın ilk Curved OLED TV’sini yakından tanıyalım

LG’nin geliştirdiği Curved OLED TV yüksek çözünürlüğünün yanı sıra tasarımıyla da televizyon teknolojisinde sınırları belirliyor. Geleceğin televizyon teknolojisini bugünden müşterilerine sunan LG’nin Curved OLED televizyonunda çığır açan özellikler sunuluyor.
En canlı renkler
55 inç ekranıyla Dünya’nın ilk Curved OLED TV’sini geliştiren LG; bu teknolojiyle daha derin, zengin ve çarpıcı kontrast oranı yakalamayı başardı. LG Curved OLED TV, daha önceki hiçbir televizyona benzemeyen teknolojisiyle, çığır açan bir televizyon deneyimi sunuyor.
Geleneksel televizyonlarda kırmızı, yeşil ve maviden oluşan üç ana renk ile görüntü oluşturulurken LG’nin geliştirdiği 4 Renk Piksel teknolojisiyle renk skalasına beyaz pikseller de eklendi. Bu sayede çok daha gerçekçi renkler sunuluyor ve canlılığın arttırılması sağlanıyor. OLED TV’de uygulanan 4 Renk Piksel teknolojisiyle LG’nin yenilikçi felsefesi doğrultusunda büyük bir adım atıldı.
LG televizyonLG OLED TV’lerde sınırsız bir kontrast oranı sunuluyor. En parlak beyazdan en derin siyaha kadar tüm renkler sunularak televizyonunuzdan en iyi görüntüyü almanız sağlanıyor.
İnce tasarım
LG’nin şaşırtıcı derecede ince olan  Curved OLED televizyonu tasarım ve tarz konusunda yeni bir çığır açıyor. Teknolojinin son harikası olan televizyon, 4.5 milimetrelik incelikle salonunuza şıklık getirmeye aday. Aynı zamanda, IMAX perdesine benzeyen kavisli ekranı sayesinde izleyiciyi saran bir deneyim yaşatıyor.Televizyonların geleceğine ışık tutan LG Curved OLED TV, görüntü kalitesinde en iyisini sunmanın yanı sıra ince tasarımıyla da büyüleyecek.
Üç boyutlu film keyfi
LG Curved OLED TV, sinema kalitesinde 3D film izleme imkânı sunuyor. Hafif gözlükler, muhteşem 3D deneyimi ve yüksek çözünürlükle eviniz sinema ortamına dönüşüyor.
LG Curved OLED TVLG Curved OLED TV, şarj gerektirmeyen Cinema 3D gözlükleri ile beraber geliyor. Aynı zamanda titreşimsiz olan Cinema 3D gözlükleri ile görüntüler üst üste binmeden ve eski nesil 3D teknolojisine bağlı baş dönmesi olmadan OLED kalitesinde 3D izleme deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.
LG’ye özel içerikler OLED TV’de
Dâhili olarak sunulan Wi-Fi bağlantısı sayesinde televizyonunuzla internete bağlanabilir ve LG Smart TV platformundaki geniş içerik dünyasına erişebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder