5 Mart 2014 Çarşamba

LG Temiz çamaşır kokusu - LG1447TD Çamaşır Makinesi

LG çamaşır makineleriyle çamaşırlarınız tertemiz, eviniz mis gibi…
Çamaşırlarımızı yıkadıktan sonra evi mis gibi bir koku sarar. Bu kokuyu sevmeyen yoktur sanırım. Ya da güzel kokan, yeni yıkanmış bir yastık kılıfının üzerinde uyumak dünyanın en büyük keyiflerinden biridir. Tertemiz çamaşırlar insana huzur verir, hayata keyif katar.
Neyse ki günümüzde çamaşır yıkamak dünyanın en kolay şeylerinden biri. LG F1447TD model çamaşır makinesi de farklı ayarlarıyla çamaşırlarınızı en özenli şekilde yıkıyor. Tüm çamaşırlarınıza ayrı özen gösteriyor.
Temiz_camasir
Çitileme özelliği sayesinde güçlü yıkamaya ihtiyaç duyan çamaşırlarınızda kusursuz bir temizlik sağlıyor. Filtreleme özelliğinde su sirkülasyon sistemiyle tamburun içine su püskürterek hızlı, yüksek durulama performansı sunuyor. Hassas çevirmede çamaşırlarınızı su içinde ovar gibi sessizce yıkıyor. Kırışık azaltma özelliğinde ise çamaşırlarınızı kazanın tepesinden aşağı sert bir şekilde bırakıp kırışıklarını azaltarak sizi ütü derdinden kurtarmış oluyor. Hassas yıkama özelliğiyle de en narin çamaşırlarınızı elde yıkar gibi özenle yıkayarak, çamaşırlarınıza zarar vermeden ideal temizliği sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder